Gå til indhold
En verden af smag! 🚚 Gratis fragt fra 475 kr. 🎁 BRUG RABATKODE: JUL2024 OG FÅ 10% RABAT PÅ DIN ORDRE 🎁
🎁 BRUG RABATKODE: JUL2024 OG FÅ 10% RABAT PÅ DIN ORDRE 🎁

Inspiration og opskrifter

Ved at følge linket Terre Exotiques Blog finder du inspiration og mere historie om produkterne samt opskrifter.

I over 25 år har Terre Exotique-teamet af krydderieksperter rejst gennem de 5 kontinenter på jagt efter de allerbedste produkter og de mest eksotiske aromaer.

Tag med på rejsen og smag det store udvalg af kvalitets-krydderier.

Terre Exotique tilbyder en bred vifte af delikatesseprodukter med krav om kvalitet, originalitet og gastronomisk kreativitet.

Flere kokke og restauratører bruger vores fine krydderier, som stammer fra de bedste dyrkbare områder og klimaer i verden. Vi har også nogle rigtig gode forhandlere, som tilbyder Terre Exotique produkter.

Læs beskrivelserne af hvert produkt for at opdage det aromatiske fodaftryk for hvert krydderi, deres intensitet og den ideelle måde at bruge dem på. Besøg vores blog for at finde ud af deres subtile, men komplekse noter og hvordan de bruges. Rejs langt væk på jagt efter nye kulinariske områder.
Disse krydderier er en mulighed for at opdage verden og dens rigdomme, udforske ældgamle civilisationer, møde lokalbefolkningen og deres forfædres traditioner.

Bliv lokket af disse krydderier, historierne bag dem, den traditionelle praksis, der er involveret, og deres virkelig usædvanlige aromatiske fodaftryk. Nyd deres aroma og smag, og brug din morter til at skabe dine egne blandinger. Opfind dine egne krydderiblandinger og opfind din egen lækre mad og krydderiparring. Bliv lokket af vores ristede krydderier med deres sarte smag og ristede, grillede noter.

Rørsukkers historie og oprindelse
Sukkerrør. Det meste af tiden høstes det manuelt, fordi brugen af den mekaniske skærer kun er mulig på ryddet, lave og flade marker. Stokken presses direkte efter høsten. Den høstede juice, vesou, filtreres for at rense den for eventuelle urenheder. Den rensede juice koges ind for at fordampe en stor mængde vand til et kritisk punkt. Dette er, når saften forvandles til melasse. Vi får sort sukker og Muscovado.