Gå til indhold
En verden af smag! 🚚 Gratis fragt fra 475 kr.
En verden af smag! 🚚 Gratis fragt fra 475 kr.

Storkøb

Storkøb - giv dine kunder en unik smagsoplevelse.

Du bestiller varer til dit køkken ved at udfylde formularen herunder eller giv os et kald!

Har du ikke allerede kendskab til krydderierne i bulk bags af 100g - 1000g eller større, så lad os få en snak om mulighederne. 

Vi hører gerne fra dig, så ring eller skriv!

Se vores KATALOG

Kasa-dk er eneste danske distributør af de unikke og lækre delikatesser og krydderier fra hele verden fra Terre Exotique World. Flere og flere økologiske produkter indfinder sig!

Rødderne findes i peber plantagen Penja i Cameroun, hvor man dyrker "Gran Cru" Penja Pepper. Denne store opdagelse skete i 1993, da det franske par Erwan og Marie boede 5 år på en plantage i regionen Penja i Cameroun. Der forelskede de sig i de afrikanske krydderier, krydderurter og især Penja peberen.
Siden har Terre Exotique dedikeret sig lidenskabeligt til at finde de mest aromatiske og specielle krydderier fra hele verden.

Berømte pebre, diverse salt variationer, usædvanligt aromatiseret olivenolie, velsmagende sukker og krydderiblandinger fra hele verden - Terre Exotique er krydderi specialist par excellence, og giver et utal af variation i form af farve og aroma. Bliv en del af denne fascinerende verden af utrolige farver og dufte. Fortryl dine kunder med hidtil uset unik smag og duft.

Terre Exotique i korte træk

Terre Exotique fine krydderier stammer fra de bedste dyrkbare områder og klimaer i verden, som individuelt udvælges for hvert krydderi.
Terre Exotique kombinerer Top-Premium-Quality med ægthed, renhed og lokalitet.

Krydderiblandingerne er lavet grundlæggende af traditionelle sammensætninger, der afspejler sin individualitet i hver region. Produkterne er pakket i smukke metaldåser eller større zipposer, som ikke blot er dekorative, men også praktiske. De beskytter den aromatiske friskhed.

Førende kokke og restauratører sætter deres lid til Terre Exotique på grund af den overlegne kvalitet og intense aroma.